Ремарк Консултинг е българска компания за маркетингови услуги, създадена от екип с дългогодишна практика в областта на рекламата, маркетинга, рекламни и маркетингови стратегии, комуникационни концепции и интегрирани маркетингови комуникации.

Професионалното минало на членовете на екипа е свързано с работа по проекти на международни, регионални и локални компании като:
Philip Morris, Procter & Gamble, Fujitsu-Siemens, McDonald’s, Volkswagen, Audi, Alpha Bank, Piraeus Bank, Allianz, Bacardi, Булгартабак, Престиж и др.

Какво ни отличава?

Фокус върху резултата
Всичко, което правим има една цел – да помогнем за разрастването на бизнеса на компанията ви и да предложим най-високата възвръщаемост на инвестициите.

Дългогодишен опит
Благодарение на опита ни от повече от 10 години и работата ни за множество големи и утвърдени в категориите си компании, ние предлагаме нещо повече от маркетингови консултации – предлагаме експертност.

Бизнес идеи
Ние не само надграждаме вашите бизнес идеи – ние генерираме нови. А правилната бизнес идея е гарант за бизнес резултати.

Широк набор маркетингови инструменти и подходи
В ежедневната си практика прилагаме техники на изследване и дълбочинен анализ на пазарните тенденции и потребителя с цел определяне на най-ефективните методики и стратегии.

Участие на ръководния екип
Нашият мениджърски състав е активно участващ във всички аспекти и етапи на реализирането на всеки проект.

  ___________________________________________________________________________________________________________
  София 1202, ул. Цар Симеон 120, телефон: 0888699306, 0895620450; office@remark.bg