ЗА НАС

Ремарк Консултинг е българска компания за маркетингови услуги, създадена през 2011-а от екип с дългогодишна практика в областта на рекламата, маркетинга, рекламни и маркетингови стратегии, комуникационни концепции и интегрирани маркетингови комуникации.

Професионалното минало на членовете на екипа е свързано с работа по проекти на международни, регионални и локални компании като: Philip Morris, Procter & Gamble, Fujitsu-Siemens, McDonald’s, Volkswagen, Audi, Alpha Bank, Microsoft, Piraeus Bank, Allianz, Bacardi, Martini, Булгартабак, Престиж, Florina, UniCredit Bulbank, Tymbark, BBB, Vivacom, Jacobs, Винпром Пещера и др.

Какво ни отличава?
Фокус върху резултата Всичко, което правим има една цел – да помогнем за разрастването на бизнеса на компанията ви и да предложим най-високата възвръщаемост на инвестициите.

Дългогодишен опит
Благодарение на опита ни от повече от 10 години и работата ни за множество големи и утвърдени в категориите си компании, ние предлагаме нещо повече от маркетингови консултации – предлагаме експертност.

Бизнес идеи
Ние не само надграждаме вашите бизнес идеи – ние генерираме нови. А правилната бизнес идея е гарант за бизнес резултати.

Широк набор маркетингови инструменти и подходи
В ежедневната си практика прилагаме техники на изследване и дълбочинен анализ на пазарните тенденции и потребителя с цел определяне на най-ефективните методики и стратегии.Философия

Философията на компанията е цялостната ефективност, постигането на маркетинговите цели и предоставяне на решения за резултатност. На базата на дълбочинни анализи, ние предлагаме стратегическо планиране, изпълнение на планираните активности и последващо консултиране с анализ на резултатите. Водещите ни принципи:

Честност

Отношенията ни с клиенти, доставчици и служители са базирани на доверие и обвързаност на принципите на равнопоставеност и справедливост.

Качество
Ефикасни сме, защото основна корпоративна наша цел е качеството.

Резултати
Клиентите ни се доверяват на опита и познанията ни, а ние им предоставяме резултати от инвестицията им. Планирането, изпълнението и вниманието към детайлите са предпоставки за предлагането на възможно най-добрите резултати.